Circulaire producten te koop in Zandvoort

Van strandafval naar duurzaam ontwerp

Wist je dat slechts 15% van al het plastic wordt gerecycled? Dat is raar want plastic is heel duurzaam materiaal: het vergaat niet, is sterk, buigzaam en veel soorten zijn goed geschikt om te recyclen.

Helaas gebruiken we plastic verkeerd, waardoor het milieu vervuilt. We gebruiken het te veel als wegwerpmateriaal en maken we er steeds meer van in verschillende soorten. Hierdoor is het overal om ons heen en verstikt het onze aarde. De chaos is inmiddels groot, waardoor het recycle proces lastig en duur is.

Upcycle werkplaats

Juttersgeluk lukt het wel om van gejut plastic mooie, nieuwe producten te maken! Dat doen we in onze sociale upcycle werkplaats, die is geïnspireerd op het project ‘Project Plastics’ van Dave Hakkens. In onze creatieve werkplaats worden afvalmaterialen omgevormd tot nieuwe, waardevolle producten. Dit noemen we circulaire producten. De producten zijn te koop in onze winkel x atelier, Kerkstraat 1a Zandvoort en natuurlijk in onze webshop.


Juttersgeluk winkel x atelier. Kerkstraat 1a, Zandvoort

Winkel x Atelier Zandvoort

Kerkstraat 1a
2042 JC Zandvoort

Openingstijden winkel
dinsdag t/m vrijdag 13.00-16.00 uur

zaterdag en zondag 14.00-17.00 uur

Bezoek onze winkel


Geraapt & gemaakt

Een springtouw van petflessen, een lamp van doppen of een armbandje van vistouw? Al deze circulaire producten maken wij in ons sociale upcycle atelier van plastic dat we zelf van het strand hebben geraapt tijdens een beach clean up. Met een aankoop in onze winkel in de Kerkstraat 1a Zandvoort of onze webshop, steun je het werk van Juttersgeluk. Je houdt het strand schoon én je houdt een sociale werkplek in stand voor mensen die geen regulier werk kunnen doen.

Bekijk onze producten

Bekijk

onze

producten

Boek Nu