Jutten Plus+

Wist je dat er jaarlijks 8 miljoen ton aan
plastic in de Oceaan terecht komt?

Juttersgeluk is een beach cleanup stichting met een sociale upcycle-atelier waar we het gevonden plastic recyclen tot nieuwe producten.  We streven naar plasticvrije stranden, een meer circulaire economie, een kleinere ecologische voetafdruk en, last but not least, een meer inclusieve samenleving. Dit betekent dat Juttersgeluk bestaat uit een zeer gemengde groep mensen die om wat voor een reden dan ook, geen betaald werk (kunnen) doen. Samenwerken aan een hoger maatschappelijk doel geeft hun meer zelfvertrouwen, meer werkvermogen en stelt hen in staat mee te doen in onze samenleving.

ONS AANBOD OM TE GAAN JUTTEN IS DE KOMENDE MAANDEN BEPERKT TOT TWEE OCHTENDEN IN DE WEEK IN ZANDVOORT. IN 2023 NEMEN WE JE GRAAG WEER UITGEBREID MEE HET STRAND OP OM JE EIGEN JUTTERSGELUK TE VINDEN.

Vind je eigen juttersgeluk ~ Jutten Plus+

voor groepen tot 6 mensen met eigen vervoer
op donderdag en vrijdag van 14.00-16.00 uur
in Zandvoort

Op donderdag en vrijdag in Zandvoort hebben we voor groepen tot 6 mensen met eigen vervoer iets speciaals: In twee uur nemen we je mee langs ons werkproces: van jutten tot upcycleproduct. We gaan eerst een uurtje jutten op het strand en ontvangen jullie aansluitend in onze recyclewerkplaats bij de Circulaire Hotspot in Zandvoort-Noord. Hier laten we zien welke producten we van 100% beachtrash maken en kun je zelf aan de slag met een awarenesshanger van strandplastic.

STARTPUNT
14.00 Startpunt Zandvoorts Museum, Swaluëstraat 1 2042 KA Zandvoort
16.00 einde bij circulaire hotspot in Haarlem Noord

KOSTEN* (incl BTW)
€ 180,- (maximum van 6 personen)
*Met deze activiteit steun je ons werk: wij houden de rest van het jaar een stuk strand schoon en de sociale werkplekken in stand!

AANMELDEN & INFO
Wil je met ons mee, meld je dan aan via dit formulier

Meer info via jutten@juttersgeluk.nl
of telefonisch via 06 46 75 30 66

Boek Nu