Jouw eigen jut evenement

Voor groepen tot 50 personen
Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 14.00-16.00 uur

Jouw eigen jutevenement is een duurzame groepsactiviteit, heerlijk in de buitenlucht, waarbij je meer te weten komt over het probleem van de Plastic Soup en de urgentie van een schoon strand.
We gaan samen aan de slag om de wereld een stukje mooier te maken.

Bij de start van het evenement geven we een korte uitleg over onze bijzondere organisatie en laten je zien welke producten Juttersgeluk maakt van het geraapte plastic. We vertellen hoe je het beste kunt jutten en gaan  vervolgens met elkaar het strand op. Na afloop van het jutten sorteren en evalueren we de vondsten. We sluiten af met een groepsfoto.
Juttersgeluk zorgt voor emmers, handschoenen en grijpers.

KOSTEN
1-10 personen € 195,-
11-30 personen € 375,-
31-50 personen € 650,-

Juttersgeluk is een stichting met ANBI status. Door deel te nemen aan onze activiteiten steun je ons werk: wij houden de rest van het jaar het strand schoon en onze sociale werkplekken in stand.

PRAKTISCH
Kies een strandpaviljoen naar keuze als startpunt of kies voor onze vaste plek, het Zandvoorts Museum. Is je groep groter dan 10 personen, dan wijken we uit naar het Badhuisplein.
Kies je zelf een startpunt? Maak s.v.p. vooraf een reservering bij het strandpaviljoen. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Boek Nu