20 augustus 2017

2 september: Bloemendaalse Jaarmarkt

Ieder jaar op de eerste zaterdag van september organiseert de winkeliersvereniging in samenwerking met de ondernemers van Bloemendaal de Jaarmarkt. Ook dit jaar belooft het weer een succes te worden. Ontzettend veel kramen met aantrekkelijke producten, terrasjes en muziek zorgen dat onze jaarmarkt een van de grootste en de gezelligste in de regio blijft. Door de vele deelnemers en verschillende kramen verandert de dorpskern van Bloemendaal in één groot marktplein.

Juttersgeluk is dit jaar ook van de partij. We bieden onze unieke, handgemaakte producten van beach trash aan die door de deelnemers en vrijwilligers van Juttersgeluk de afgelopen tijd zijn gemaakt. Door een van onze producten te kopen, steun je ons werk in de strijd tegen de plastic soep. Neem hier alvast een voorproefje.

En als je toch over de jaarmarkt loopt, ga dan ook eens binnen bij Bloemenstroom, Bloemendaalseweg 123a. In dit ontmoetingscentrum voor mensen met geheugenproblemen staan een aantal kunstwerken van onze oudste deelnemer Willem Rekvelt.

 

 

Boek Nu