16 maart 2020

Aangepaste werkvormen ivm Corona

Naar aanleiding van de persconferentie van de Nederlandse overheid, hebben we besloten dat ook Juttersgeluk de deuren tijdelijk sluit.

Alle activiteiten worden voorlopig geannuleerd. We volgen hiermee de landelijke richtlijnen en handelen in lijn met onze collega organisaties in deze regio. Waaronder Zorgbalans, dat vrijdag al besloot de maandaggroep voorlopig stop te zetten. Deze maatregel geldt in ieder geval tot 6 april.

Het spijt ons erg dat we deze beslissing moeten nemen. Het druist in tegen alles waar we voor staan: sociale verbinding, met elkaar de schouders zetten onder het grote milieuprobleem en daardoor volop meedoen in de maatschappij. Helaas is het gevaar dat we elkaar besmetten te groot, daarmee brengen we niet alleen de gezondheid van onze jutters in gevaar maar ook die van de mensen om ons heen.

We denken na over alternatieve werkvormen of thuiswerk om onze missie te kunnen voortzetten en vooral wat we op afstand kunnen betekenen voor onze jutters om deze tijd te overbruggen.

Alvast heel veel dank voor jullie begrip. Laten we goed voor elkaar blijven zorgen ?

Boek Nu