5 april 2022

Cirrus Foundation steunt Juttersgeluk

De Cirrus Foundation zal Juttersgeluk de komende vijf jaar ondersteunen. Het doel is bij Juttersgeluk nog meer samenwerkingen tot stand te brengen voor een zo optimaal mogelijk sociaal-circulair effect.

Door de ondersteuning van Cirrus kunnen we onze recente uitbreiding naar Zandvoort met een werkplaats in de toekomstige Circulaire Hotspot verder vorm geven. Ook de organisatie wordt uitgebreid. Daarmee kunnen we – nog meer dan daarvoor – gezien worden als betrouwbare en continue presterende partner voor waardevol werk in Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal.

Samenwerken
Coördinator Goede Doelen bij de Cirrus Foundation Maurice Bongers: ”Meer samenwerken kan voor een vergroting van impact zorgen. Soms moet men daarvoor over de eigen schaduw heen stappen. Dat willen wij stimuleren”.  Cirrus kijkt bij de toekenning wat ze nog meer kan doen dan alleen geld geven. Funding met een plus. Ze positioneert zichzelf als een foundation die bestaande charitatieve organisaties en sociale ondernemingen op organisatieniveau naar een volgende fase van bestaan wil helpen groeien. Samenwerken is daarbij belangrijk.

De Cirrus Foundation helpt mee aan projecten die bijdragen aan het verbeteren van mensenrechten en aan projecten die oplossingen en inzicht bieden in klimaatuitdagingen. Ze stimuleren een ondernemende aanpak. Ze willen ruimte creëren voor verschillende denkbeelden en benaderingen binnen de thematieken. Onderwijs en kunst zijn belangrijke instrumenten die ze hierbij graag inzetten. De foundation is opgericht in mei 2021. www.cirrusfoundation.nl

Lees hier het persbericht van 5 april 2022

Foto: Maurice Bongers liep afgelopen week mee met Juttersgeluk in Zandvoort.

Boek Nu