12 januari 2021

Deel opbrengst zeeppakketjes naar UNHCR

Afstand houden, eigen drinkbeker gebruiken, handen wassen, allemaal maatregelen die de vrijwilligers van Juttersgeluk toepassen om veilig te kunnen werken in tijden van corona. In het atelier gaat dat heel goed, maar hoe is het voor mensen die hun thuis hebben moeten verlaten en op de vlucht zijn? Zij kunnen hulp gebruiken en Juttersgeluk besloot om hen te steunen via de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR.

Toen vorig jaar de COVID-pandemie begon kwamen onze circulaire zeeppakketjes net vers van de pers. Van elk verkocht zeeppakketje hebben we afgelopen jaar 5 euro aan UNHCR gegeven, wat een totaalbedrag van €2.295,- opleverde! Mede dankzij DeBieb voor de Zaanstreek die al haar vrijwilligers een zeeppakketje als eindejaarsgeschenkje gaf.

De VN-vluchtelingenorganisatie zorgt ervoor dat mensen op de vlucht ook beschermd zijn tegen het coronavirus. Ze delen onder andere water, zeep en andere middelen voor een basishygiëne uit om verspreiding van corona te voorkomen en virusuitbraken te beperken. Kijk voor meer informatie op: www.unhcr.nl/corona

De actie voor UNHCR is afgelopen maar de zeeppakketjes zijn nog steeds te koop in onze SHOP

Boek Nu