1 maart 2016

Dringend busje gezocht!

Van 1 t/m 22 april 2016 gaan we weer de stranden van de Noordzeekust opruimen met Expeditie Juttersgeluk.
Dat betekent dat we in die periode elke dag vanuit ons atelier in Overveen met een paar mensen en jutgereedschap naar de verschillende kustgemeenten rijden, en aan het einde van de dag weer met mensen, jutgereedschap én gejut materiaal terug naar Overveen.

Helaas hebben we daarvoor geen geschikt vervoersmiddel. Een busje huren kost ons al gauw 1800 euro; een bedrag wat we liever besteden aan het schoonmaken van de stranden met mensen die een beperking hebben.
En ons eigen camperbusje (zie foto) biedt onvoldoende ruimte voor al dat juttersgeluk, om maar niet te spreken van de sippe gezichten thuis…

Dus schakelen we graag ons netwerk in.

Wie heeft (een supertip voor) een betaalbaar of gratis vervoersmiddel voor de periode 1-22 april 2016 voor 8 personen + chauffeur, jutgereedschap (zoals 50 stapelbare emmers en vuilniszakken) en een paar vuilniszakken vol recyclebaar gejutte vondsten?

  • In bruikleen,
  • shortlease,
  • voor de geef,
  • of tegen een heeeel fijn tarief

Natuurlijk krijg je hem schoon en heel weer terug aan het eind van de periode.

Heb of weet je zoiets wat we na de Expeditie ook kunnen houden? Dat zou helemaal fantastisch zijn! Want na de Expeditie gaat het jutten natuurlijk gewoon door en hebben we nog steeds zo’n vervoersmiddel nodig.

Neem contact met ons op als je iets weet of hebt, en we bespreken samen wat we kunnen doen.
Alles is wat ons betreft bespreekbaar!

Mogen we je vast bij voorbaat enorm bedanken voor het meedenken?

Boek Nu