11 augustus 2021

Haitske nieuwe locatiecoördinator

Per 1 augustus is Haitske Schiere bij ons in dienst gekomen. Haitske zal Lonneke Wejden vanaf 1 september opvolgen als locatiecoördinator en aanspreekpunt voor Waardevol Werk bij Juttersgeluk. Graag stelt Haitske zich voor:

Ik ben Haitske Schiere, 36 jaar, wonend in Amsterdam.
Na 12 jaar onderwijservaring, is het het voor mij tijd voor een nieuwe stap. Bij Juttersgeluk vind ik de combinatie van duurzaamheid, creativiteit en het werken met mensen. Na volle klassen uit het onderwijs, kijk ik er naar uit om binnen het atelier van Juttersgeluk meer persoonlijke aandacht te kunnen geven bij het begeleiden van een creatief proces van de groep en de individuen. Begin 2020 ben ik gestart met School of life, een opleiding tot levenstherapeut. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en wat ik hier leer op gebied van energie en bewustzijn, zet ik graag in voor Juttersgeluk!

Op woensdag 18 augustus zijn zowel Lonneke als Haitske in het atelier in Overveen aanwezig. De deuren staan open vanaf 14:00 tot 16:00 uur. We nodigen iedereen die met Lonneke heeft samengewerkt, van harte uit afscheid van haar te nemen en kennis te maken met Haitske.

Haitske is bereikbaar op: haitske@juttersgeluk.nl en 06 19227036

Boek Nu