29 april 2020

Jutters schrijven tegen eenzaamheid

Sinds 15 maart is ook het atelier van Juttersgeluk gesloten. Dit betekent echter niet dat onze gedreven jutters thuis stil zitten!
Elke week ontvangen onze medewerkers thuiswerkpakketjes maar ook zijn zij volop in de weer met het schrijven van positieve kaartjes naar iedereen die het in deze vreemde tijd nodig heeft!
Op deze manier willen wij hen laten weten dat er aan ze wordt gedacht.
De kaartjes zijn gemaakt van 100% landbouwafval en nauwkeurig versierd met gejut materiaal. Wat blijkt; onder onze jutters bevinden zich ware poëten.


Niet alleen voor ouderen is het soms moeilijk als alles ineens stilvalt. Ook voor onze medewerkers is het soms erg lastig om ineens thuis te moeten blijven en iedereen te moeten missen. Het schrijven van de kaartjes biedt medewerkers in een kwetsbare situatie ook thuis nog arbeidsperspectief en geeft hen het gevoel ook op afstand bij te kunnen dragen aan een inclusieve en duurzame samenleving.

De kaartjes zijn ook te koop! Zo kan ook jij vanuit huis iemand een hart onder de riem steken. Met een kleine bijdrage voor de kaartjes, zorg jij ervoor dat juttersgeluk ook gedurende deze moeilijke periode haar werk kan blijven doen. Een setje van 5 stuks kost € 5,-. Te bestellen via jutten@juttersgeluk.nl

Boek Nu