22 november 2022

Juttersgeluk gaat verhuizen

Meer dan zeven mooie jaren hebben we ons werk kunnen doen in en vanuit het atelier in Overveen. Nu gaan we afscheid nemen van deze unieke plek in de duinen vlak bij het strand. Per 1 december verhuist het creatieve atelier naar de Haarlemmer Kweektuin en de plastic recycle werkplaats naar Zandvoort Noord, waar we sinds vorig jaar al een werkplaats hebben in de Circulaire Hotspot.

Na de verhuizing bestaat Juttersgeluk uit drie ‘afdelingen’, op drie verschillende locaties:

  • Jutten: vanuit Zandvoort, op de stranden van Zandvoort en Bloemendaal
  • Plastic recycle werkplaats: plastic sorteren, schoonmaken en recyclen bij de Circulaire Hotspot in Zandvoort Noord,
  • Creatieve atelier: producten (af)maken, ontwikkelen, verpakken en bestellingen klaarmaken in het NME-gebouw in de Haarlemmer Kweektuin in Haarlem. Hier zal ook het kantoor van Juttersgeluk zijn.

Zeker is dat de sfeer van Juttersgeluk mee verhuist door de mensen die bij ons werken!

Kom afscheid nemen van ons atelier in Overveen op 9 december 2022
We willen niet met stille trom vertrekken. Daarom nodigen wij je uit om op vrijdagmiddag 9 december vanaf 13.30 uur nog één keer een kijkje te komen nemen. Onder het genot van een feestelijk hapje en een drankje willen we samen met jou herinneringen ophalen aan de hand van een overzicht van de afgelopen 7 jaar in woord en beeld. Waarmee we laten zien waar we voor staan en waar we voor gaan.

Ontmoet onze vrijwillige medewerkers van nu en toen. Kom netwerken. Kijk hoe de Juts er tegenwoordig uitzien, hoe onze collectie oorbellen is uitgebreid, welke technieken we gebruiken voor recyclen en wie weet is het lekker weer en voel je de onweerstaanbare drang met een emmer van Juttersgeluk het strand op te gaan. Ook dat kan natuurlijk.

Wanneer? vrijdag 9 december 2022 vanaf 13.30 uur tot einde van de middag.
Waar? ons atelier in Overveen Tetterodeweg 27A  (routebeschrijving)
Aanmelden? Ja graag, laat ons via dit antwoordformulier weten of je erbij bent in verband met de inkopen en hoe laat je verwacht te komen.

Boek Nu