28 maart 2017

Juttersgeluk heeft zijn nieuwe bus!

Dankzij een geslaagde en intensieve crowdfunding campagne is het ons gelukt een nieuwe bus voor de stichting aan te schaffen!

Een lang gekoesterde wens ging in vervulling toen donderdag 23 maart in het bijzijn van alle VIP-sponsors de Negen persoons Renault Traffic voor kwam rijden en daarna met echt zeewater werd ‘gedoopt’. De bus heeft ruim voldoende zitplaatsen zodat ons dagprogramma waarbij afvalmateriaal van het strand wordt omgetoverd tot kunst- en gebruiksvoorwerpen, doorgang kan vinden. De nieuwe bus heeft zelfs een verlengde achterbak zodat er zoveel mogelijk gevonden materiaal in kan.

Minimaal drie keer per week zetten we de bus in als onze deelnemers gaan jutten op het strand. Vanaf 1 april gaat de bus kilometers maken. Dan gaat de Expeditie Juttersgeluk van start om te jutten in Breskens en vervolgens via 28 kunstgemeenten te eindigen in Delfzijl op 28 april.

Door een uitgekiende inzet van crowdfunding en sponsoring is het uiteindelijk gelukt. Bijna 130 mensen doneerden via het crowdfundingsprogramma voorjebuurt.nl. Daarnaast mochten we bijdragen ontvangen van

Nederland Schoon
Stichting Doen!
BloemendaalSamen
Duinenfonds
Kinderfysiotherapie Poelman-van Dijk
FrankfortSluis Advocaten
Elliptigo
FK Marketing Support
Schildersbedrijf F. Klaassen en zn

Speciale vermelding voor Unfold uit de Waarderpolder die de bestickering heeft gesponsord en BrrBrr die de huisstijl en bestickering ontwierp

Wat zeker niet onvermeld mag blijven is de bijdrage van dhr. Rekvelt, die twee dagen in de week deelnemer bij Juttersgeluk is. Hij gaf samen met zijn zonen ook een mooie bijdrage!

Boek Nu