14 november 2017

Leg een bewust cadeautje onder de boom

Het is weer zover: de feestmaand komt eraan. En wij bij Juttersgeluk zijn heel blij dat Nederland steeds bewuster koopt. Van biologische chocolade sinterklazen tot een kerstkrans van gesneuvelde dennentakken van de laatste herfststorm. Als het even kan, kiezen we liever voor een fairtrade trui dan een waar misschien wel kinderhandjes aan te pas zijn gekomen.

We hopen natuurlijk dat iedereen net zo goed nadenkt over wat voor cadeautjes we geven. En daar kunnen wij een bijdrage aan leveren met onze speciale ‘handmade from beachtrash’ artikelen uit ons atelier. Met een gerecyled springtouw in de schoen of een juts in de kerstsok geef je een dubbele boodschap: deze producten zijn gemaakt van afval op het strand – materiaal dat niet in de natuur hoort – en dat we op deze manier een tweede (derde, vierde) leven geven. En hoe mooi is het dat je met het geven van een bewust cadeautje van Juttersgeluk niet alleen zinvolle werkplekken helpt creëren voor mensen die minder goed meekomen in de maatschappij, maar ook meteen je omgeving bewust maakt van het enorme milieuprobleem van de plastic soep?

Onze collectie kun je simpel en snel bestellen via onze webshop, of kom langs tijdens de openingstijden van onze winkel in het atelier. Wacht daar niet te lang mee, zodat je alle cadeautjes zeker op tijd in huis hebt!

Boek Nu