7 juli 2021

Teamuitje Juttersgeluk: elke jutter voelt zich thuis op het strand

Bijna iedereen van Juttersgeluk was afgelopen vrijdag op het strand van Zandvoort voor het jaarlijkse teamuitje. Gelukkige gezichten want op het strand voelt elke jutter zich thuis! Dit keer werd er geen plastic geraapt, maar gezongen, gevogeld en gezocht naar mooie schelpen.

We begonnen met een drankje in Club Nautique, zodat iedereen even rustig bij kon praten. Daarna ging een groepje zingen aan zee met Martje de Voogd. Dat ging zo lekker dat ze ook een optreden deden op het terras. Een ander groepje kreeg uitleg over vogels en plastic van Jesse Zwart van dagjevogelen.nl en kon daarna met verschillende kijkers vogels spotten vanaf het terras. Stichting Anemoon nam de derde groep mee naar de vloedlijn om nog meer te leren over wat er aanspoelt uit zee.

Het was een heerlijke vrolijke en energieke dag en we hebben ook stilgestaan bij wat we samen afgelopen jaar hebben bereikt, hoe goed we de moeilijke corona-obstakels hebben doorstaan en hoe dankbaar we zijn voor alle kansen en ontwikkelingen die desondanks hebben mogen plaatsvinden.

Het uitje werd ook dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door de Bavo Stichting, waarvoor onze hartelijke dank!

Foto’s zijn gemaakt door Tineke.

 

Boek Nu