9 februari 2022

Vacature – Manager bedrijfsvoering – parttime

Heb je een sociaal en warm kloppend hart voor duurzaamheid. Wil je helpen de wereld mooier te maken? Ben je actiegericht en houd je tegelijkertijd de horizon (strategische lijn) in het vizier? Dan hebben het strand, de zee en onze mensen jou nodig!

Juttersgeluk breidt uit en daarom zijn we op zoek naar een:

Manager bedrijfsvoering, parttime

ca. 16 uur per week

Wat ga ja doen
Bij Juttersgeluk krijgt je de gelegenheid om samen het verschil te maken. Met je positieve, energieke en oplossingsgerichte houding voel je je verantwoordelijk om processen te stroomlijnen zodat we met elkaar meer impact kunnen maken. Zowel achter de schermen als op onze locaties.
• Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid, naleving van de wet- & regelgeving, financiën, ict en HR. Daarnaast zorg je ervoor dat faciliteiten (zoals gereedschap, machines, elektrische fietsen, laptops, telefoons, etc.) werken zoals ze moeten werken. Liefst zo duurzaam mogelijk.
• Opzetten en uitvoeren van efficiënte en effectieve interne processen (financiën, kwaliteit, inkoop, veiligheid, personeel en organisatie).
• Goede financiële besturing in overleg met de huidige directeur en bestuur van de stichting.
• Signaleren en benutten van financieringsmogelijkheden, meedenken met fondsenwerving.
• Monitoren van registraties en samenstellen van rapportages voor gemeenten en fondsen.
• Zorgdragen voor (en behouden van) huidige en toekomstige certificeringen (ISO 9001). Kortom, alle randvoorwaarden die nodig zijn zodat onze vrijwillige medewerkers het beste uit zichzelf halen en hun waardevolle bijdrage kunnen leveren.

Juttersgeluk
Wist je dat er jaarlijks 8 miljoen ton aan plastic in de Oceaan terecht komt? Dagelijks gaan we het strand op om aangespoeld en achtergelaten plastic te rapen. Van het gevonden materiaal maken we nieuwe producten in onze sociale upcycle-werkplaatsen in Overveen en Zandvoort. We streven naar een inclusieve samenleving. Daarom betrekken we zoveel mogelijk mensen die om wat voor reden dan ook geen betaald werk kunnen doen. Zij zetten zich als vrijwillige medewerker van Juttersgeluk in voor dit wereldwijde probleem, al dan niet in een leer-werk- of re-integratietraject.

Wie ben jij
Onze visie en missie, zowel sociaal als op gebied van milieu, is jou op het lijf geschreven!
• Je hebt aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie.
• Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
• Je bent financieel goed onderlegd en je hebt kennis van ICT.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs.
• Relatiebeheer en stakeholdermanagement gaan jou goed af.
• Kennis van de sociale kaart in de regio Kennemerland is een pre, evenals kennis en ervaring met sociaal ondernemen.

Je bent enthousiast en wil doorgroeien naar de positie van medebestuurslid in de toekomstige stichting structuur. Samen met de directeur word je dan eindverantwoordelijk voor de stichting

Wij bieden
Uiteraard een gedegen inwerkprogramma om Juttersgeluk goed te leren kennen. De vrijheid om je uren flexibel in te vullen, thuis en op onze locaties in Overveen en Zandvoort. Je gaat werken in een toegewijd team (op dit moment 2,1 fte en meer dan 40 vrijwillige medewerkers) dat zich met veel plezier inzet voor Juttersgeluk. Onze organisatie is volop in ontwikkeling, vooruitstrevend en verschijnt regelmatig op een positieve manier in de pers. We bieden een aanstelling van 0,45 fte bij een 36-urige werkweek. Reiskostenvergoeding op basis van OV. Je salaris ligt op niveau schaal 10 CAO Socal Work (€ 3.221 – € 4.830,-).

Geïnteresseerd of direct solliciteren?
Je motivatie en curriculum vitae kun je tot 7 maart mailen naar suzanne@juttersgeluk.nl. Voor meer informatie neem je contact op met Suzanne Klaassen (directeur Juttersgeluk) 06-57734209.

Download hier de vacature in PDF.

Boek Nu