29 april 2020

Window of Hope in Zandvoort

Vertrouwen in de toekomst is waar Juttersgeluk sinds de oprichting 5 jaar geleden voor staat en voor gaat. Op een positieve manier gaan we de plastic soep te lijf en halen veel voldoening uit ons werk. Ook in deze uitdagende tijd, terwijl onze jutters noodgedwongen thuis zijn, willen we ons vertrouwen in de toekomst met de wereld delen.

Daarom hebben we aan de Passage 20 in Zandvoort honderden groene stukjes gejut plastic tegen het raam geplakt. Samen vormen ze een Klavertjevier, symbool voor geluk.

We roepen iedereen op een eigen wens voor de toekomst of voor iemand persoonlijk in te sturen. Dan zorgen wij dat deze op het raam zichtbaar wordt. De bedoeling is dit de komende weken zal uitgroeien tot een Window of Hope.

Een plek waar Zandvoorters zichzelf en anderen een hart onder de riem kunnen steken om vertrouwen te hebben in de toekomst.

Stuur je eigen wens
Wil jij ook bijdragen aan de Window of Hope in Zandvoort? Stuur dan je wens of tekst aan Annemiek van Juttersgeluk (via whatsapp: 06 82354365 of via email: jutten@juttersgeluk.nl). We zorgen dat jouw wens binnen een week zichtbaar is op het raam.

Wensen voor de Janskliniek
We hebben het Klavertjevier afgedrukt op een speciale briefkaarten. De vrijwilligere medewerkers van Juttersgeluk beschrijven ze met hun persoonlijke wensen of gedachten. De kaarten zijn bestemd voor onder andere de mensen in verzorgingstehuis De Janskliniek, die geen bezoek mogen ontvangen. Een hoopgevend berichtje van buitenaf is dan heel welkom.

Kaarten bestellen
Je kunt een kaart ook zelf versturen naar iemand die je een hart onder de riem wilt steken. De kaarten zijn te koop in onze SHOP in setjes van 5 stuks voor € 5,- . Je maakt iemand anders ermee blij én je steunt onze stichting ermee.

Boek Nu