8 februari 2017

Zeeweg afgesloten: opruimtijd!

Update 17-2: de afsluiting op 24 en 25 februari vervalt. We hebben daarom besloten onze opruimactie ook te laten vervallen. Wie weet doen we het op een later moment alsnog!

Op 25-2 2017 wordt bijna voor onze deur een deel van de Zeeweg afgesloten voor alle weggebruikers. Dit is nodig om veilig het betondek te storten voor de natuurbrug over de Zeeweg (de zogenaamde Zeepoort). Als veelgebruiker van deze Zeeweg gaan we de berm schoonmaken nu het verkeer niet langsraast. Want afval rapen zit in ons bloed, nietwaar!

Tussen 13:45 en 14:00 verzamelen we in het Atelier. Na een korte instructie gaan we met twee karretjes op pad. Om ca. 15:15 uur zijn we terug op het atelier en sluiten we af met koffie en iets lekkers. Wil je meehelpen de Zeeweg een beetje schoner te maken? Je bent van harte welkom. Als je op facebook zit, kun je in ons evenement aangeven dat je komt.

Let op: de Zeeweg is vanaf vrijdagavond 24 februari 22.00 uur dicht tussen het bezoekerscentrum en de Erebegraafplaats, hectometerpaal 20,7 tot en met 22,2. Het fiets- en voetpad aan de noordzijde (Erebegraafplaats) blijft in gebruik. Kom dus naar het Atelier via de route Tetterodeweg (27a, Overveen), we zorgen dat het hek open staat en je bij ons atelier kunt komen.

Boek Nu