Our way to a cleaner Zandvoort

The Circular Soap Kit of het Circulaire Zeep pakketje is onderdeel van ons project “Our way to a cleaner Zandvoort”.

Een project waarmee wij sámen werken aan een schoner en duurzamer Zandvoort en aarde. We bundelen de krachten met Liefs uit Zandvoort om met lokale ondernemers Zandvoortse toeristen te bereiken met het duurzame gedachtegoed. Het zeepbakje is daar onderdeel van, maar ook beschikbaar voor in jouw B&B voor particuliere verkoop. Sell one is give one!

Direct bestellen met B&B-korting


HET ZEEPPAKKETJE
Is 100% circulair, waarmee je verspilling in jouw gastenverblijf tegengaat. Het bestaat uit een zeepbakje van ‘beach trash’, een olijfzeepje van reststroom olijfolie en een wikkel van gerecycled papier met weidemix zaadjes. Lees hier meer over de samenstelling van het zeeppakketje > 

Het bakje is te verkrijgen in verschillende kleuren:

 • Terra cotta rood – gemaakt van aangespoelde viskratten
 • Zeegroen – gemaakt van visnetten
 • Marmer wit – gemaakt van gejutte jerrycans en flessen
 • Deep sea diamant – gemaakt van transparante plastic verpakkingen
 • Graniet grijs – gemaakt van grote doppen en deksels

Word ambassadeur van ‘Our way to a cleaner Zandvoort’

Met onder andere dit pakketje, maar ook met onze beach-clean ups en workshops hoopt Juttersgeluk bezoekers en toeristen in Zandvoort te stimuleren om duurzame(re) keuzes te maken tijdens hun bezoek aan Zandvoort en uiteraard hopelijk ook hierna. Jij kunt ons hierbij helpen!

Leg deze zeeppakketjes ook als duurzaam souvenir neer in je gastenverblijf en wordt automatisch ambassadeur van onze campagne ‘Our way to a cleaner Zandvoort’. Je koopt dit pakketje voor een aangepast bedrag in. Naast de pakketjes ontvang je een stijlvol gevelbordje dat aangeeft dat jij ambassadeur van Our way to a cleaner Zandvoort bent en onze inspirerende Easy Eco Tips op een bordje van 100% beachtrash.

Deze B&B’s en Het Zandvoorts Museum zijn al ambassadeur:

Als ambassadeur draag je samen met ons het duurzame gedachtengoed uit in Zandvoort en supporten we jouw B&B  onze social media kanalen. Zo maken we samen Zandvoort nóg mooier!

Direct bestellen met B&B korting


Easy eco tips

 1. Refuse Single Use plastics
 2. Bring your own bottle and bag
 3. Borrow a bike or take a hike
 4. Pick up 3 to save the sea
 5. Inspire others and spread the word, sharing is caring!
 6. Green gifts! Shop local, home-made, upcycled or thrifted
 7. Plant power is green power; swap animal products once a while
 8. Recycle your waste!
 9. Save energie! Turn off the lights and unplug before you leave
 10. Enjoy nature and get inspired

  BESTELLEN

  Wil jij ook helpen om Zandvoort duurzamer te maken? Ben je eigenaar van een B&B in Zandvoort e.o. en wil je de pakketjes inkopen voor je gasten? Word dan ambassadeur van Our way to a cleaner Zandvoort en doe een bestelling met ambassadeurskorting.  Bestellen met B&B ambassadeurskorting

Boek Nu