Our way to a cleaner Earth

Een project waarmee wij sámen werken aan een schoner en duurzamer aarde.

Wist je dat elke plastic verpakking van je zeep, shampoo of douchecrème nog steeds bestaat? Plastic verteert niet en wordt helaas nog te weinig gerecycled.

Een plasticvrije verpakking voor jouw zeepje is daarom en kleine stap met grote gevolgen voor een wereld zonder verspilling van grondstoffen! Van aangespoelde, gejutte plastics hebben wij daarom een zeepbakje gemaakt waar je elke keer opnieuw jouw verpakkingsvrije stuk zeep in kunt leggen. Mooi én praktisch!

Wil jij ook bijdragen aan de campagne Our way to a cleaner Earth? Bestel dan je eigen circulaire zeeppakketje en bescherm mensen die in slechte hygiënische omstandigheden moeten leven tegen COVID-19.


HET ZEEPPAKKETJE
Een 100% circulair zeeppakketje tegen verspilling; een zeepbakje van ‘beach trash’, een olijfzeepje van reststroom olijfolie en een wikkel van gerecycled papier met weidemix zaadjes.

Het bakje is te verkrijgen in verschillende kleuren:

  • Terra cotta rood – gemaakt van aangespoelde viskratten
  • Zeegroen – gemaakt van visnetten
  • Marmer wit – gemaakt van gejutte jerrycans en flessen
  • Olijf groen – gemaakt van een gejutte tuinstoel
  • Graniet grijs – gemaakt van grote doppen en deksels

Meer informatie


De zeeppakketjes zijn te koop voor €17,50. Via onderstaand formulier kun je er een bestellen.

5 euro per (verkocht) zeeppakketje gaat naar UNHCR, de VN-Vluchtelingenorganisatie. Zij zorgen ervoor dat mensen op de vlucht ook beschermd zijn tegen het coronavirus. Ze delen onder andere water, zeep en andere middelen voor een basishygiëne uit om verspreiding van corona te voorkomen en virusuitbraken te beperken. Kijk voor meer informatie op: www.unhcr.nl/corona

 Met jouw aankoop help je in de strijd tegen corona.

Juttersgeluk is een non-profit organisatie. Het bedrag dat wij overhouden, komt ten goede aan onze stichting; het faciliteren van onze beach-clean ups en onze sociale upcycle werkplaats.