Wat doen we

Rapen, maken en anderen betrekken

Door middel van verschillende activiteiten werken we aan onze missie: een schonere leefomgeving en een beter welzijn.

Geraapt en gemaakt – unieke producten
Vanuit ons atelier gaan we op dinsdag, donderdag en vrijdag  met onze vrijwilligers en deelnemers het strand op om plastic te rapen. Op dinsdag tot en met vrijdag werken we ook aan het creëren van mooie nieuwe producten van het zorgvuldig gesorteerde, geselecteerde en schoongemaakte materiaal.
Bekijk hier onze collectie producten >

Expeditie Juttersgeluk
Een keer per jaar betrekken we zoveel mogelijk mensen. In samenwerking met KIMO Nederland België organiseerden we in mei 2018 de vierde editie van Expeditie Juttersgeluk. In maar liefst 28 gemeenten langs de gehele Nederlandse kust deden meer dan 800 mensen mee.
Lees hier meer over onze jaarlijkse Expeditie >

Workshops en partijtjes
Geluk mag worden gedeeld. Daarom is Juttersgeluk niet alleen regelmatig te vinden op stranden door heel Nederland, op festivals en op markten. Ook stellen wij graag ons atelier beschikbaar voor verschillende doeleinden en partijen. De groene oase met ons prachtige atelier, leent zich ultiem als workshopruimte voor bedrijven en/of accommodatie voor kinderfeestjes. Wij bieden begeleide activiteiten op maat voor jong en oud. Of stellen ons atelier en juttersbus beschikbaar voor een eigen activiteit of workshop. In overleg is er een heleboel mogelijk!

Heb jij plannen, ideeën of vragen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Unieke producten

Expeditie Juttersgeluk

Workshops & partijtjes