29 maart 2017

Expeditie 2017 bijna van start!

Na maanden van voorbereiding, kunnen we niet meer wachten. Op 1 april gaat de derde Expeditie Juttersgeluk van start in Sluis op het strand van Breskens! De hele maand april zullen mensen voor wie een ‘gewone’ baan (nog) niet zo heel gewoon is, de Noordzeestranden van Sluis tot en met Delfzijl schoon jutten. Stichting Juttersgeluk biedt hiermee in samenwerking met KIMO Nederland/België en VNG International een laagdrempelige manier om maatschappelijk actief te zijn.

Last minute aanmeldingen zijn nog mogelijk bij een aantal etappes. Klik voor meer informatie over data en inschrijving even door naar onze speciale Expeditie Juttersgeluk 2017 pagina.

Samenwerking
Vanwege de vergaande decentralisatie in de zorg, is Stichting Juttersgeluk in 2015 de samenwerking aangegaan met KIMO Nederland/België en sinds dit jaar ook met VNG International. De expeditie draagt bij aan de VNG-campagne Gemeenten4GlobalGoals. De Global Goals vormen een integrale agenda voor het bestrijden van armoede, de bescherming van de planeet en welvaart voor allen.
Jan van Zanen, voorzitter Vereniging van Nederlandse Gemeenten: “Expeditie Juttersgeluk is een prachtig voorbeeld van hoe de Global Goals lokaal invulling krijgen en dat iedereen daaraan mee kan doen. De komende 15 jaar werken landen in de hele wereld aan de realisatie van deze opvolgers van de Millenniumdoelen.

 

Boek Nu