Waardevol Werk

Heb je interesse om je op reguliere basis als vrijwillige medewerker voor Juttersgeluk in te zetten? Ben je werkzaam als zorgprofessional en ben je op zoek naar waardevol werk voor iemand die je kent?
Of wil je zelf een stageplek? Hier vind je alle mogelijkheden die Juttersgeluk biedt.

Waardevolle leer- en werkplek voor iedereen

Stichting Juttersgeluk biedt waardevolle leer- en werkplekken waar iedereen bijdraagt aan een beter welzijn en een schoner milieu. Ieder mens is uniek, met een eigen verhaal en specifieke kwaliteiten en behoeftes. We bekijken samen kijken hoe we jouw kwaliteiten kunnen benutten terwijl je tegelijkertijd aan je persoonlijke doelen werkt.

Welke mogelijkheden bieden wij?

De activiteiten van Juttersgeluk zijn verdeeld over drie locaties in Zandvoort:

  • Strand: elke ochtend jutten we plastic op de stranden van Zandvoort en Bloemendaal.
  • Werkplaats ‘Circulaire Hotspot’: onze plastic recycle werkplaats bij Spaarnelanden in Zandvoort Noord.
  • Winkel x atelier: de handwerkplaats en het verkooppunt van onze producten in de Kerkstraat 1a, Zandvoort.

Van strandjutten tot plastic bewerken en producten maken; we doen het samen. Dat zorgt voor teamspirit, wilskracht en individuele groei. Zo gebruiken we een groot milieuprobleem om sociaal maatschappelijke én persoonlijke doelstellingen te realiseren.

Interesse?

Kom een keer langs in ons atelier in de Kerkstraat 1 a in Zandvoort! Wil je kennismaken of een keer meelopen? Neem contact op met onze coördinator Haitske Schiere, telefoonnummer: 06-19227036. 


Maandag jutten voor mensen met haperend brein
Op maandag gaan we met een groep vitale ouderen met haperend brein naar het strand. Daarna zijn zij actief in het creatieve atelier. Deze activiteit doen we samen met  Bloemenstroom van Zorgbalans. Meer weten? Neem contact op met Annemiek Denneman, tel.nr. 06 – 821 100 06.
Deze video geeft je een indruk wat het inhoudt.


Erkend leerbedrijf
Juttersgeluk is ook een erkend leerbedrijf. Wij bieden stageplekken voor jongeren uit praktijk- en speciaal onderwijs. Voor een leerwerkstage ben je bij ons van harte welkom. Als erkend leerbedrijf (SBB) begeleiden wij zowel maatschappelijke stagiaires als stagiaires vanuit het Praktijk Onderwijs, Speciaal Onderwijs (SO) of Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO).

Ja, ik wil mee doen!
Heb je interesse om actief te worden bij Juttersgeluk als vrijwillige medewerker of als stagiair? Neem dan contact op met Haitske Schiere of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.


Juttersgeluk is partner van de participatiemarkt Haarlem.

Juttersgeluk is gebonden aan de landelijke meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld.

Atelier

Strand

Werkplaats 'Hotspot'

Boek Nu