Waardevol werk, vrijwilligerswerk of stage

Heb je interesse om je op reguliere basis als vrijwilliger voor Juttersgeluk in te zetten? Ben je werkzaam als zorgprofessional en ben je op zoek naar waardevol werk voor iemand die je kent?
Of ben je op zoek naar een stageplek? Hier vind je alle mogelijkheden die Juttersgeluk biedt.

Stichting Juttersgeluk is een waardevolle leer- en werkplek waar iedereen bijdraagt aan een beter welzijn en een schoner milieu. Ieder mens is uniek, met een eigen verhaal en specifieke kwaliteiten en behoeftes. Hoe we deze kwaliteiten kunnen inzetten en de behoeftes optimaal kunnen vervullen, bekijken we samen. Door de uiteenlopende werkzaamheden, van strandjutten tot plastic bewerken en producten maken, kunnen we aan veel verschillende interesses voldoen.

Samen de plastic soep bestrijden zorgt voor teamspirit, wilskracht en individuele groei. Zo gebruiken we een groot milieuprobleem om sociaal maatschappelijke doelstellingen te realiseren. Ook inspireren we mensen om minder plastic te gebruiken.

De activiteiten van Juttersgeluk zijn verdeeld over drie locaties:

  • Jutten: vanuit Zandvoort, op de stranden van Zandvoort en Bloemendaal.
  • Plastic recycle werkplaats: plastic sorteren, schoonmaken en recyclen tot producten bij de Circulaire Hotspot van Spaarnelanden in Zandvoort Noord.
  • Creatieve atelier: producten (af)maken, ontwikkelen, verpakken en bestellingen klaarmaken in het NME-gebouw in de Haarlemmer Kweektuin in Haarlem. Hier is ook het kantoor van Juttersgeluk.

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Juttersochtenden in Zandvoort aan Zee
Voor mensen die op een of meerdere vaste momenten in de week als vrijwillig medewerker willen mee jutten. Je bent lekker in beweging en ontmoet gelijkgestemden. Deze activiteit bieden we aan i.s.m. met de gemeente Zandvoort.

09:00 uur | verzamelen + koffie & thee moment
09:30 uur | het strand op
11:15 uur | geraapt materiaal sorteren
12:00 uur | einde

Neem vooraf contact op met coördinator Haitske Schiere 06 19227036.


Maandag

Voor mensen met haperend brein
Op maandag gaan we met een groep vitale ouderen met haperend brein naar het strand. Daarna zijn zij actief in het creatieve atelier in Haarlem. We werken hierbij samen met Bloemenstroom van Zorgbalans. Contactpersoon: Annemiek Denneman, tel.nr. 06 – 821 100 06.

Deze video geeft je een indruk wat het inhoudt.


Dinsdag, woensdag en donderdag

Creatief atelier Haarlem

Ons creatieve atelier is in het NME-gebouw in de Haarlemmer Kweektuin in Haarlem. Hier maken en ontwikkelen we onze circulaire producten. Bestellingen worden van hieruit verzonden en hier is ook het kantoor van Juttersgeluk.
Adres: Kleverlaan 11 – 2023 JC Haarlem

Interesse? Neem contact op Haitske Schiere 06 – 19227036.


Werkplaats Zandvoort – Circulaire Hotspot

Naast ons creatieve atelier in Haarlem hebben we een upcycle werkplaats. Hier wordt het geraapte plastic zorgvuldig met de hand geselecteerd, op code gesorteerd en schoongemaakt. De werkplaats bevindt zich op de remise van Spaarnelanden. Samen met Ecosol Effect en De Verbeelding vormen we daar een Circulaire Hotspot.

Kijk hier voor meer informatie over de openingstijden en contactmogelijkheden.


Erkend leerbedrijf
Ook voor een leerwerkstage ben je bij ons van harte welkom. Als erkend leerbedrijf (SBB) begeleiden wij zowel maatschappelijke stagiaires als stagiaires vanuit het Speciaal Onderwijs (SO) of Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO).

Ja, ik wil mee doen!
Heb je interesse om actief te worden bij Juttersgeluk als vrijwillige of als stagiair? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op. Wil je eerst nog wat meer informatie, kijk dan eens bij de functieomschrijvingen.


Juttersgeluk is partner van de participatiemarkt Haarlem.

Juttersgeluk is gebonden aan de landelijke meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld.

Boek Nu