Waardevol Werk

Stichting Juttersgeluk is een waardevolle leer- en werkplek waar iedereen een eigen bijdrage levert aan een beter welzijn voor zowel mens als milieu. Iedereen die bij ons komt heeft zijn/haar eigen verhaal, achtergrond, kwaliteiten en behoeftes. Samen kijken we hoe we deze kwaliteiten inzetten en de behoeftes optimaal kunnen vervullen.

Juttersgeluk streeft naar een inclusieve samenleving met gelijke kansen. Samenwerken aan een circulaire economie, door middel het reduceren van afval en de ecologische voetafdruk; en natuurlijk een schone oceaan, is wat ons drijft.

In ons sociaal upcycle atelier maken wij samen op innovatieve wijze unieke producten van op het strand gejutte grondstoffen. De uiteenlopende werkzaamheden, van strandjutter tot handvaardige productiemedewerker, maken dat wij aan veel verschillende interesses kunnen voldoen.

Algemene voorziening
Als algemene voorziening van de gemeente Haarlem en de gemeente Bloemendaal kan iedereen uit deze gemeenten zonder indicatie bij ons terecht. Ook met andere omliggende gemeenten en partijen werken wij samen. Bij kennismaking bespreken wij altijd wat de verschillende mogelijkheden zijn. Naar behoefte starten we een begeleid traject met persoonlijk activiteitenplan en/of werken we nauw samen met andere zorgaanbieders en de gemeente.

Erkend leerbedrijf
Ook voor een leerwerkstage ben je bij ons van harte welkom. Als erkend leerbedrijf begeleiden wij zowel maatschappelijke stagiaires als stagiaires vanuit SO/VSO.

Heb je interesse, kijk dan bij onze vacatures of neem contact met ons op.