Circulaire producten

Van strandafval naar duurzaam ontwerp

Wist je dat slechts 15% van al het plastic wordt gerecycled?

Dat is raar want plastic is heel duurzaam materiaal: het vergaat niet, is sterk, buigzaam en veel soorten zijn goed geschikt om te recyclen.

Helaas gebruiken we plastic verkeerd, waardoor het milieu vervuilt. We gebruiken het te veel als wegwerpmateriaal en maken we er steeds meer van in verschillende soorten. Hierdoor is het overal om ons heen en verstikt het onze aarde. De chaos is inmiddels groot, waardoor het recycle proces lastig en duur is. Juttersgeluk lukt het wel om van gejut plastic mooie, nieuwe producten te maken!

Dat doen we in onze sociale upcycle werkplaats, die is geïnspireerd op het project ‘Project Plastics’ van Dave Hakkens. Geen massaproductie, maar maatwerk in beperkte oplagen. Onze creativiteit is grenzeloos. We benutten alle mogelijkheden die ‘beach trash’ ons biedt. De producten zijn te koop in onze winkel x atelier, Kerkstraat 1a Zandvoort.


Circular Soap Kit | Circulair Zeeppakketje

Hoeveel plastic wegwerp verpakkingen staan bij jou in de badkamer? Juttersgeluk ontwikkelde een 100% circulair zeeppakketje tegen verspilling; een zeepbakje van 100% geraapt ‘beach trash’, een olijfzeepje van reststroom olijfolie en een wikkel van gerecycled papier met weidemix zaadjes. Lees hier meer over de samenstelling van dit product >
Read more about this product >

Direct bestellen


Our way to a cleaner Zandvoort

Juttersgeluk bundelt haar krachten met Liefs uit Zandvoort in de campagne Our way to a cleaner Zandvoort. B&B’s kopen met extra korting de circulaire zeeppakketjes en verspreiden daarmee het duurzame gedachtegoed  onder bezoekers en toeristen.

Wil jij als B&B-eigenaar je duurzame hart ook laten spreken? Ga dan naar de speciale campagnepagina.

Lees meer


Geraapt & gemaakt voor jou

Een springtouw van petflessen, een lamp van doppen of een armbandje van vistouw? Al deze circulaire producten maken wij in ons sociale upcycle atelier van plastic dat we zelf van het strand hebben geraapt. Met de aankoop in onze winkel in de Kerkstraat 1a Zandvoort of onze webshop, steun je ons werk: je houdt een stuk strand schoon èn een werkplek in stand!

Bekijk onze producten


JUTTERSGELUK WINKEL X ATELIER

Kerkstraat 1a
2042 JC Zandvoort

Openingstijden winkel
dinsdag t/m vrijdag 13.00-16.00 uur

zaterdag en zondag 14.00-17.00 uur


Overige verkooppunten:
Conceptstore NYHAVN Haarlem – Camping De Lakens Bloemendaal – Zouterik Schiermonnikoog – Amelander Museum – Roompot Zandvoort & Bloemendaal – Roompot Strandpark Duynhille Ouddorp – Center Parcs Zandvoort


Bekijk

onze

producten

Boek Nu