Circulaire producten

Van strandafval naar duurzaam ontwerp

Wist je dat slechts 15% van al het plastic wordt gerecycled?

Dat is raar want plastic is heel duurzaam materiaal: het vergaat niet, is sterk, buigzaam en veel soorten zijn goed geschikt om te recyclen.

Helaas gebruiken we plastic verkeerd, waardoor het milieu vervuilt. We gebruiken het te veel als wegwerpmateriaal en maken we er steeds meer van in verschillende soorten. Hierdoor is het overal om ons heen en verstikt het onze aarde. De chaos is inmiddels groot, waardoor het recycle proces lastig en duur is. Juttersgeluk lukt het wel om van gejut plastic mooie, nieuwe producten te maken!

Dat doen we in onze sociale upcycle werkplaats, die is geïnspireerd op het project ‘Precious plastics‘ van Dave Hakkens. Geen massaproductie, maar maatwerk in beperkte oplagen. Onze creativiteit is grenzeloos. We benutten graag alle mogelijkheden die ‘beach trash’ ons biedt.


Circular Soap Kit | Circulair Zeeppakketje

Hoeveel plastic wegwerp verpakkingen staan bij jou in de badkamer? Juttersgeluk ontwikkelde een 100% circulair zeeppakketje tegen verspilling; een zeepbakje van 100% geraapt ‘beach trash’, een olijfzeepje van reststroom olijfolie en een wikkel van gerecycled papier met weidemix zaadjes. Lees hier meer over de samenstelling van dit product >
Read more about this product >

Direct bestellen


Our way to a cleaner Zandvoort

Juttersgeluk bundelt haar krachten met Liefs uit Zandvoort in de campagne Our way to a cleaner Zandvoort. B&B’s kopen met extra korting de circulaire zeeppakketjes en verspreiden daarmee het duurzame gedachtegoed  onder bezoekers en toeristen.

Wil jij als B&B-eigenaar je duurzame hart ook laten spreken? Ga dan naar de speciale campagnepagina.

Lees meer


Geraapt & gemaakt voor jou

Een springtouw van petflessen, een lamp van doppen of een armbandje van vistouw? Al deze circulaire producten maken wij in ons sociale upcycle atelier van plastic dat we zelf van het strand hebben geraapt. Met de aankoop in onze SHOP of bij een van de verkooppunten in de regio, steun je ons werk: je houdt een stuk strand schoon èn een werkplek in stand!

Bekijk onze producten


Verkoopadressen:

NPZKNyhavnStudio11Camping De LakensAnders nog ietsTer Plekke Club NautiqueThe SpotZandvoorts Museum – Zouterik Schiermonnikoog –  Etos ZandvoortRoompot ZandvoortRoompot BloemendaalCenter ParcsJohnny Jungle.nl – Surfsick.nl


Wil je samen met Juttersgeluk een circulair product maken of een ander project doen? Vul dan hier de volgende gegevens in:

Bekijk

onze

producten

Boek Nu