Circulaire producten

Van strandafval naar duurzaam ontwerp

Wist je dat slechts 10% van al het plastic wordt gerecycled?

Dat is raar want plastic is heel duurzaam: het vergaat niet, is sterk, buigzaam en veel soorten zijn goed geschikt om te recyclen.

Helaas gebruiken we het te veel als wegwerpmateriaal en maken we er steeds meer van in verschillende soorten. Hierdoor is het overal om ons heen en verstikt het onze aarde. De chaos is inmiddels groot, waardoor het recycle proces lastig en duur is. Juttersgeluk lukt het wel om van gejut plastic mooie, nieuwe producten te maken!

Dat doen we in onze sociale upcycle werkplaats, die is geïnspireerd op het project ‘Precious plastics‘ van Dave Hakkens. Geen massaproductie, maar maatwerk in beperkte oplagen. Onze creativiteit is grenzeloos. We benutten graag alle mogelijkheden die ‘beach trash’ ons biedt.


Circular Soap Kit | Circulair Zeeppakketje

Een 100% circulair zeeppakketje tegen verspilling; een zeepbakje van ‘beach trash’, een olijfzeepje van reststroom olijfolie en een wikkel van gerecycled papier met weidemix zaadjes.

Lees meer

Read in English

Direct bestellen


Our way to a cleaner Zandvoort

Juttersgeluk bundelt haar krachten met Liefs uit Zandvoort in de campagne Our way to a cleaner Zandvoort. Via deelnemende B&B’s worden circulaire zeeppakketjes met een duurzame boodschap verspreid aan bezoekers en toeristen.

Wil je, met jouw B&B, ambassadeur worden? Ga dan naar de campagnepagina en bestel onze 100% gejutte, 100% biologische en 100% recyclede zeeppakketjes.

Lees meer


Geraapt & gemaakt voor jou

Een springtouw van petflessen, een lamp van doppen of een armbandje van vistouw? Al deze circulaire producten kun je maken van plastic dat je zelf van het strand raapt.

Bekijk onze producten


Verkoopadressen:

NPZKNyhavnStudio11Camping De LakensAnders nog ietsZandvoorts MuseumSurfsick.nl


Wil je samen met Juttersgeluk een circulair product maken of een ander project doen? Vul dan hier de volgende gegevens in:

Bekijk

onze

producten