Circulaire producten

Van strandafval naar duurzaam ontwerp

Wist je dat slechts 10% van al het plastic wordt gerecycled?

Plastic is heel ‘duurzaam’: het vergaat niet, is sterk, buigzaam en veel soorten zijn goed geschikt om te recyclen. Toch gebruiken we het als wegwerpmateriaal en maken we er steeds meer van. Hierdoor is het overal om ons heen en verstikt het onze aarde.

In onze sociale upcycle werkplaats, die is geïnspireerd op het project ‘Precious plastics‘ van Dave Hakkens, maken we van gejut plastic mooie, nieuwe producten. Geen massaproductie, maar maatwerk in beperkte oplagen. Onze creativiteit is grenzeloos. We benutten graag alle mogelijkheden die ‘beach trash’ ons biedt.


Circular Soap Kit | Circulair Zeep Pakketje

Een 100% circulair zeep pakketje tegen verspilling; een zeepbakje van ‘beach trash’, een olijfzeepje van reststroom olijfolie en een wikkel van gerecycled papier met weidemix zaadjes.

Lees meer

100% circular soap kit, made from all circular materials. To give value to otherwise wasted materials and decrease our ecological footprint.

Read more

 


Our way to a cleaner Zandvoort

Word met jouw b&b, hotel of lokale onderneming ook supporter van Our way to a cleaner Zandvoort!

The Circular Soap Kit is onderdeel van het project “Our way to a cleaner Zandvoort”.

Een project waarmee wij sámen werken aan een schoner en duurzamer Zandvoort. We bundelen de krachten met Liefs uit Zandvoort om samen met lokale ondernemers Zandvoortse toeristen te bereiken met het duurzame gedachtegoed.

Meld je via onderstaand formulier aan als supporter en bestel onze zeep-pakketjes voor jouw gasten.

Pssst: Zandvoort is natuurlijk maar het begin, ‘Our way to a cleaner Earth’ pakketjes zijn ook beschikbaar!


Geraapt & gemaakt voor jou

De vrijwilligers van Juttersgeluk gaan een paar keer per week naar het strand om aangespoeld plastic, touw, metaal, papier en hout op te rapen. Zo maken we het strand schoon en we verzamelen grondstoffen voor nieuwe producten. De vondsten zijn de basis en de inspiratie voor de dingen die we maken. Ieder product is hierdoor uniek.

Bekijk onze producten

 


Verkoopadressen:

NPZKNyhavn – Atelier8Studio11Camping De Lakens


Wil je samen met Juttersgeluk een circulair product maken of een ander project doen? Vul dan hier de volgende gegevens in:

Bekijk

onze

producten