10 augustus 2021

F1 circulaire zeeppakketje – editie 2021

De formule 1 in Zandvoort houdt de gemoederen bezig. Ook bij Juttersgeluk. Eén ding is zeker: we kunnen er niet omheen. We hebben nagedacht hoe we op ‘z’n Juttersgeluks’ de duurzame boodschap kunnen overbrengen naar alle racefans.

Ons tegengeluid?
Het F1 circulaire zeeppakketje, editie 2021 die we in opdracht van vakantiepark Qurios Zandvoort maken. We zijn erg blij met de samenwerking met dit vakantiepark dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Zowel het personeel als de racefans die tijdens het Formule1 weekend logeren in de 100 luxe cottages, krijgen deze speciale editie van het circulaire zeeppakketje cadeau. Het idee is om hen daarmee op een subtiele manier bewust te maken van de footprint die zo’n evenement heeft en hoe je die kunt verkleinen door zelf duurzame keuzes te maken.

Het 100% circulair zeeppakketje tegen verspilling is één van onze succesvolle circulaire producten. Het bestaat uit een zeepbakje van 100% geraapt ‘beach trash’, een olijfzeepje van reststroom olijfolie en een wikkel van gerecycled papier met weidemix zaadjes.

De zeeppakketjes zijn verkrijgbaar in de versies Earth en Zandvoort. En nu dus ook in de speciale, limited edition Formule1 2021.
Zolang de voorraad strekt, zijn ze ook verkrijgbaar bij Het Zandvoorts Museum en te bestellen in onze webshop

Boek Nu