10 april 2017

Noordwijk – Langevelderslag

Voor het derde achtereenvolgende jaar waren we te gast in gemeente Noordwijk waar wethouder Barnhoorn ons weer een warm welkom heette. Een aantal bekende jutters van Hondencrèche Kwispel was weer van de partij. In deze groep ook een groot aantal nieuwe mensen die door het enthousiasme van de deelnemers van vorig jaar waren aangestoken.

Elke keer weer is het mooi om te zien hoe hard er wordt gewerkt. Daniël klom tegen het duin, want hij moest en zou dat ene frisdrankblikje daar weghalen. Johan concentreerde zich met muziek op zijn oren op de vele stukken vispluis en ander touw. Op zijn knieën groef hij heel wat meters uit het zand.

Anja is blind en was nog nooit op het strand geweest. Samen met haar begeleidster deed ook zij de gevonden stukjes plastic in de emmer. En Martijn? Hij wilde het liefst zo veel mogelijk in beeld zijn van de camera. Want net als in andere gemeenten was de pers aanwezig. Zo kon ook deze groep trots laten zien waar we voor staan: ‘samen zijn we verantwoordelijk voor een duurzame leefomgeving.’ Goed voorbeeld doet goed volgen!

Een fotoimpressie zie je via deze link.

Boek Nu