2 juli 2023

WDR en ZFM Zandvoort interviewt Juttersgeluk

Aandacht voor de plastic soep in de ether én over de grens!
Onze Jut & Recycle unit op het strand tussen De Haven van Zandvoort en Laguna Beach Club wekt belangstelling! Niet alleen van passanten, toeristen, vrijwilligers en bedrijven. Ook van de media. Voor onze organisatie een mooie gelegenheid om onze naamsbekendheid te vergroten. Tegelijkertijd biedt het een enorme kans om talenten van onze vrijwilligers te ontwikkelen. Uit de comfortzone stappen en iets doen waarvan je dacht dat je het niet zou kunnen. Hoe voelt het als je het dan gewoon wél doet en de journalist te woord staat? Het geeft heel veel voldoening en zelfvertrouwen. De basis om vertrouwen te hebben in de toekomst. Bijvoorbeeld om ergens weer een betaalde baan te vinden. Daar zijn wij dan weer heel trots op.
Op deze foto’s zie je Yasmine de journaliste van de Zandvoortse zender ZFM Zandvoort te woord staan bij onze Jut & Recycle Unit. Beluister hier het interview.

En wat dacht je van Martje de Voogd? In vloeiend Duits vertelt ze aan potentiële Duitse toeristen dat de plastic soep ook zichtbaar is hier op het strand van Zandvoort. Bereik via de WDR in Nordrhein Westfalen? Zo’n 6 miljoen mensen! Het fragment is hier te beluisteren.

 

zfm radio Zandvoort interviewt Juttersgeluk

Boek Nu