Circulaire hotspot Zandvoort

Sinds 2022 hebben we een werkplaats binnen de Circulaire Hotspot in Zandvoort Noord.

Op initiatief van de gemeente Zandvoort en Spaarnelanden, hebben Juttersgeluk, EcoSol Effect en De Verbeelding de handen ineengeslagen om te gaan samenwerken. In de Circulaire Hotspot in Zandvoort Noord werken we aan recycle projecten, en creëren we waardevolle werkplekken.

Annemiek is de werkbegeleider in de Circulaire Hotspot in Zandvoort

Bij een Circulaire Hotspot kan je denken aan een fietswerkplaats, plastic recycling werkplaats, een kringloopwinkel, houtbewerking of repaircafé voor kleine elektrische apparaten en een milieuplein. Samen met EcoSol Effect en De Verbeelding laten we zien wat de vele mogelijkheden zijn voor recyclen van diverse materialen zoals hout, metaal en plastic. En welke werkplekken we hebben voor mensen die om wat voor reden dan ook geen betaald werk kunnen doen, maar wel lekker aan de slag willen.

Openingstijden en informatie
Onder leiding van Annemiek Boot is de werkplaats van Juttersgeluk open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00-15.00 uur, aansluitend op de open juttersochtend. We kunnen dan direct aan de slag met het op het strand geraapte materiaal.

Wil je kijken of het iets is voor jou of iemand anders? Neem contact op met Haitske Schiere 06 19227036 als je van plan bent langs te komen of als je meer informatie wilt over een werkplek.

Circulaire producten
Mooie opdrachten waarmee je ons werk support zijn welkom! Van Spaarnelanden kregen we de vraag om een eindejaarsgeschenkje te maken voor al het Zandvoortse personeel. Dit resulteerde in een kaarsenhouder van 100% beachtrash en een kaars van de watertoren. Bekijk het voorbeeld hier >

In de werkplaats werken we onder andere aan onze circulaire zeeppakketjes. Hiermee dragen we samen met lokale ondernemers aan een schoner en duurzamer Zandvoort en aarde. lees meer >

Tot ziens in Zandvoort!

Circulaire Hotspot
Kamerlingh Onnesstraat 20
2041 CC Zandvoort

Boek Nu