Pop-up atelier Zandvoort

fotografie: Daniel Maissan

Stichting Juttersgeluk presenteert:

PLASTIC SOEP
Kansen voor het oprapen

Een pop-up vestiging te Zandvoort, van het sociaal-upcycle atelier van Juttersgeluk.
Doorlopend geopend van 15 augustus tot en met 3 november
Locatie: Passage 20, Zandvoort

DOE MEE!

Vanaf 15 augustus kun je langskomen in ons Pop-up atelier in Zandvoort. Doe mee met een beach clean-up of een recycle workshop. Je kan ook gewoon even binnen lopen om te kijken naar de foto- en productexpositie over onze liefde voor mens en milieu. En elke woensdag is er open Juttersochtend!

Beach clean-ups
Tijdens onze clean-ups rapen we alles wat niet op het strand thuishoort op. Zo wordt (plastic) afval grondstof, waar wij nieuwe producten van maken. Elke woensdagochtend van 9.00 tot 11.30 uur is het in Zandvoort open juttersochtend (deelname gratis). Jutten is een mooie en laagdrempelige manier om maatschappelijk actief te zijn. Samen werken we aan een plastic soep-vrije oceaan en een plasticvrij strand. Doe mee en vind jouw Juttersgeluk.

Lees meer over de open juttersochtenden

Upcycle workshops
In onze tijdelijke werkplaats leer je hoe wij op innovatieve wijze plastic upcyclen en recyclen. Waarom is plastic recyclen eigenlijk zo lastig? Help mee met het gehele proces van plastic herkennen tot plastic verwerken, krijg antwoord op deze vragen en maak je eigen ‘awareness’ hanger.

Bekijk het programma en schrijf je nu in.

Expositie
Ontmoet de gezichten en aanschouw de unieke producten van Stichting Juttersgeluk. Wat maakt Juttersgeluk zo’n waardevolle werk- en leerplek? Een foto- en product expositie over onze liefde voor mens en milieu. Van 15 augustus tot en met 3 november is het waardevolle werk van Juttersgeluk te zien.

Openingstijden (onder voorbehoud)

Dinsdag, donderdag en vrijdag – 10.00 u tot 14.30 uur
Zaterdag en zondag – 12.00 u tot 16.00 uur
Woensdag – open juttersochtend, verzamelen om 9.00 uur

Tijdens kunstlijn | 2 & 3 november – vrijdagavond, zaterdag en zondag hele dag geopend.