Locatie Zandvoort

Sinds augustus 2019 is Juttersgeluk ook actief in Zandvoort.
Op 15 augustus openden we aan de Passage een tweede vestiging van het sociaal-upcycle atelier van Juttersgeluk. In de zomer ontvingen we daar twaalf weken lang bezoekers in ons Pop-up atelier met de expositie PLASTIC SOEP, Kansen voor het oprapen. Mensen konden kennis maken met de mensen achter de unieke producten van Stichting Juttersgeluk. Via een foto- en product expositie over onze liefde voor mens en milieu was het waardevolle werk van Juttersgeluk te zien.

Ongeveer 400 mensen zijn komen kijken naar de foto- en productexpositie of hebben mee gedaan met een open juttersochtend of een recycle workshop. Bekijk de foto’s

Het laatste weekend was voor de Kunstlijn Haarlem een special expositie ingericht: Material Xperience. Diverse ontwerpers presenteerden de mogelijkheden om van zwerfafval dat onder andere langs het strand is opgeraapt, nieuwe producten te maken.

Het Pop-up atelier is nu gesloten, maar we blijven actief in Zandvoort. Iedere woensdag gaan we vanuit paviljoen Thalassa in Zandvoort het strand op tijdens de open juttersochtenden.

Doe mee met open juttersochtend

We zijn druk bezig met nieuwe plannen op het Zandvoortse strand. Wil je op de hoogte blijven, hou dan deze website in de gaten of meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.

Tot ziens!